tirsdag den 7. december 2010

Opdatering

Det gik godt! Jeg er helt fuld af ny energi! Tænk, at det, der er mit liv, kan være relevant for andre at høre - at de kan bruge det i deres daglige virke, eller måske bare blive klogere som mennesker.

Det er rigtig stort for mig, og pludselig giver alt det, som jeg går igennem, enormt meget mening.

Waouhh, I skal nok høre mere, når jeg lige får sundet mig. Lige nu er jeg bare glad, lettet og beriget.

Tusinde tak til mit prøvepublikum, fordi jeg måtte øve mig på jer!

2 kommentarer:

  1. Tillykke med en vellykket debut!! Et stort skridt, men flot at du deler..

    SvarSlet
  2. Kære Pernille
    Først et rigtig stort tillykke med debuten. Jeg er så glad for at det er gået godt. Jeg er helt sikker på at en masse mennesker kan få glæde af dit foredrag og netop også kan se livet fra en anden side.
    Jeg kan huske den dag i januar som først var en meget smuk, klar vinterdag. På det tidspunkt var jeg i mødregruppe lige overfor Frigatten. Vi så da ambulancen kom og var sikker på at man altid gør en masse ud af det når der var tale om børn og det nok ikke var noget....Sådan var det slet ikke og det blev en meget dyster og mørk dag. Vi taler tit om det, og bliver mindet om hvor godt vi skal holde fast i livet. Jeg syntes du er et kæmpe forbillede og et utroligt stærkt menneske. Din viljestyrke og ikke mindst din evne til at skrive hvordan du takler det virker utrolig stærkt og livsbekræftende.Jeg følger med i din blog, og bliver så glad for at læse dine tanker og vide at så skal det hele nok gå. jeg håber at du en dag vil samle dine tanker i en bog, for jeg er sikker på at du kan hjælpe andre i samme situation. For mig er det en god opmundring til at huske at leve, kramme, elske og holde af livet hvad det end byder.
    God jul til dig og din familie
    Hilsen Natasja

    SvarSlet